I am you

Om Elin


Det jeg har lært i løbet af min livsrejse, brænder jeg for at give videre.

En af de ting jeg har lært, er at vores krop er afsindigt intelligent. Derfor vil du opleve, at jeg i min undervisning taler direkte til din krop. Til dit åndedræt, dit nervesystem og måske også dit hjerte. Langsomt. Med omsorg.


Alt det din krop så krampagtigt holder på, holder den ofte på af frygt.

De opspændinger eller smerter, den frygt har skabt - psykiske som fysiske - vil jeg gerne hjælpe din krop med at rumme. En opspænding i det mentale - kan give en opspænding i dit bindevæv - din fascie - og visa versa.

Jeg ved hvordan det kan gøres, fordi jeg har selv "været der". Min livsrejse har givet mig nogle ordentlige rutscheture og på et tidspunkt fór jeg vild i tågen. Det er i dag min største gave. For jeg kom igennem tågen mere vis end før og har i dag som Life & Mindfulness Educator - og derefter igennem Heart & Dharma uddannelsen - lært at videreformidle denne visdom, fra mit hjerte til dit 🤍


Som den nysgerrige sjæl jeg er, holder jeg mig konstant opdateret og deltager løbende i workshop, kurser og uddannelser. Pt. er det især emnet traumer og afhængighed, samt lydhealing jeg researcher og uddanner mig indenfor.

Tjek evt. LinkedIn for hvilke uddannelser og hvorfra, hvis du føler for det. De vildeste mest livsændrende er fra Livsbevidsthed.dk samt kurser og bøger af Gabor Maté.

Om Pakhuset


Midt I Næstveds centrum, omringet af hyggelige caféer, butikker, kirker, torve, grønne områder og atmosfære, ligger der en rød bygning.

Det er "Det Røde Pakhus". Med de charmerende blå skodder.

Skodderne er en levn fra dengang pakhuset blev brugt til opbevaring af korn og der ikke var ruder i vinduerne, så kornet kunne tørre.

I bunden er der en restaurant og ovenover denne - gemmer der sig en diamant.


En oase.

Et helle.

En tidslomme.


Så snart du træder ind ad døren og den lukker sig bag dig, sænker der sig ligeså stille en uforklarlig, venlig, hjertevarm og stemningsfyldt ro.

Duften, lyden, menneskerne, selve stedet… byder dig velkommen.

Hjerteligt Velkommen.

SlowNatured på insta (min hjemmesideudbyder kan have lidt problemer med at vise insta profiler pt. men du finder mig som Slow.Natured - tak for forståelsen).