Smagsprøve...

Take a Consious Breath...

Denne video er en hjemmelavet smagsprøve af det Benjamin Barfod og jeg bl.a. laver sammen.

Ser du kun et sort billede med "videoen ikke er tilgængelig", så prøv at genindlæse/opdatere siden :-)

Book en begivenhed

Book Koncerter m.m.


Solo-koncerter, trommerejser, gongbade, lydhealing med krystalskål, yoga med lydhealing - der er mange veje at gå. Også ift. om det er en enkeltstående begivenhed eller et forløb af x antal gange, om det er hos mig i Pakhuset eller hos Jer, samt varigheden af sessionen/-erne.

Kontakt mig endelig og vi skræddersyer et koncept til dig/Jer.


Kontakt Elin

Book koncerter eller forløb


Benjamin og jeg har haft et samarbejde siden 2018, hvor vi både har haft yogasessions, med live musik og deciderede liggende koncerter. 

Vi har også et koncept, hvor vi i et forløb af et aftalt antal gange enten kommer ud til din arbejdsplads eller I kommer til os i Pakhuset og vi laver stressreducerende/-forebyggende sessions. 

Disse forløb bliver skræddersyet til netop din arbejdsplads.

Kontakt mig endelig for at høre nærmere. 


Kontakt Elin

Liggende Koncerter

Hvad er en liggende koncert og hvorfor?


En liggende koncert er en invitation til at opleve en koncert på en måske lidt usædvanlig måde.

Du bliver for det første inviteret til at ligge ned og gøre det så behageligt for dig selv, som overhovedet muligt. Putte dig - om man vil. Det i sig selv er lidt usædvanligt, da vi ofte oplever koncerter siddende eller stående.


Derfra er det for de fleste oplagt at lukke øjnene. Så du lukker af for en sans og skærper automatisk dine andre sanser. Du skal ikke forholde dig til hvad der foregår "på scenen" eller hvordan du er eller ser ud ift. dine omgivelser. Du hverken vurderer/bedømmer andre med din synssans og bliver ej hellere selv vurderet og bedømt. Det gør de fleste af os jo og meget af det på ubevidst plan, så det kan skabe en vis frihedsfølelse hos mange.

Ved vores liggende koncerter er der rigtigt mange usædvanlige instrumenter, der sammen med evt. færøsk, dansk og/eller engelsk sang og tale, kan skabe et lydunivers sammen med og for dig. Vores koncerter er intuitive - vi har ikke en sæt-liste.

Lydene, musikken, sangene - de vil give forskellige associationer, billeder og mærkninger fra menneske til menneske.

Så oplevelsen bliver unik - også fra gang til gang.

Det sidste og måske vigtigste er at koncerterne er i kategorien "lydstimulans".

Der forskes i disse år i hvordan lyd kan balancere vores kroppe og i hvor stort omfang lydvibrationer er helbredende for os.

Lydbølgerne fra de lyde vi laver - til de liggende koncerter og i vores forløb - kan balancere og berolige nervesystemet OG vores krop - helt ned på celleplan. Vores erfaring er, at den måde vi skaber lyde på kan være stressreducerende, forløsende, groundende (man kommer væk fra hovedet og ned i kroppen) og der er også nogen, der mærker at blive afhjulpet ift. fysiske smerter eller overbelastninger fra f.eks. stress og tankemylder, opspændinger eller senfølger af f.eks. hjernerystelser m.m.

Nogle kommer også lidt i berøring med noget forløsende ift. gamel traumer.

Det kan altså bare noget, det her med lyd.


Og hvis du skulle undre dig over den forsigtighed jeg skriver med, altså at det er med "måske" og "kan" osv, så er det fordi min tilgang til hvad dette kan og skal er med den største respekt og ydmyghed. Vi er ikke terapeuter og vi skal ABSOLUT ikke ind at fixe noget. Jeg er mentor/guide/shamanisme interesseret/Life- & Mindfulness Educater og yogaunderviser, med en forholdsvis veludviklet evne til at skabe trygge, behagelige rum og Benjamin er musiker og meget behagelig at være i rum sammen med ;-)

Skulle der opstå situationer, der udfordrer den ekelte, har jeg med min baggrund stor og flereårig erfaring i at hjælpe med dette og ingen vil blive sendt ud ad døren, hvis der er utryghed/angst/ked af det hed eller andet, der dukker op. Det vil der blive taget hånd om. Mest for at sige, at det ER der også plads til, skulle dette opstå. Det er helt almindeligt, helt forståeligt og helt ok.


Det er beroligelse af nervesystem, stress reducering og -forebyggelse vi arbejder med i vores forløb, men koncerterne er "underholdning"... selvom de ofte bliver til mere for den enkelte. Og det hele bliver holdt i trygge, rolige og inviterende rammer.


Kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale omkring dine/Jeres behov, så skræddersyr vi koncerter eller forløb sammen.